18 Nov 2014

Utama » » Nani Fendi tak mahu kecewakan mereka

Nani Fendi tak mahu kecewakan mereka

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

Musim orang kahwin memang ramai yang tercari-cari jurumekap yang sesuai. Personaliti menarik menjadi idaman pada bakal-bakal pengantin di hari bahagia. Tidak ketinggalan Nani Fendi atau nama sebenarnya Noraini binti Mat Lazim wanita berasal dari Dungun, Terengganu ini berkemahiran dalam bidang solekan. Beliau telah mengikuti beberapa kursus solekan demi menyuntik semangat ke dalam jiwa-jiwa pengantin yang kurang keyakinan diri agar tampil lebih anggun dan menarik.

Apabila ditanya mengenai minat, "Salah satu sebab minat dalam bidang make up pengantin ni sebenarnya saya suka melihat pengantin tampil cantik." katanya, Sememangnya bukan mudah untuk memberikan yang terbaik tetapi Nani Fendi yakin bahawa setiap sentuhan tulus akan mezahirkan imej yang baik.

Tambahnya "Matlamat saya sebagai seorang jurumekap adalah mahu cantikan yang kurang personaliti dan nak meningkatkan lagi keyakinan pengantin pada waktu hari bahagia."

Selain itu, harga  bagi setiap perkhidmatannya begitu berpatutan. Katanya lagi, "Kadar harga saya boleh dikatakan murah jika hendak dibandingkan dengan kos sekarang yang serba meningkat."

Oleh itu, Nani Fendi tidak mahu mengecewakan bakal pengantin yang mahu kelihatan cantik. Mereka tidak perlu kesal dengan anugerah ALLAH kerana setiap sesuatu itu sememangnya adalah cantik. Semua itu perlu dijaga dengan baik agar seri tidak hilang. Berminta untuk dapatkan khidmat, boleh terus berhubung dengan Nani Fendi di talian 011-2260 0578. Katalog: 
Di antara sentuhan ajaib Nani FendiKongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment