18 May 2016

Utama » » RyDone Gah Di Belanda

RyDone Gah Di Belanda

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA


DUNGUN : SATU kebanggan buat orang Dungun kerana mempunyai produk yang bermutu. Air Durian Belanda meletop! (Abaikan tajuk di atas) RyDone merupakan penjenamaan semula dan sekaligus memperkenalkan rupa produk minumannya yang sangat sedap. Siapa sangka, Produk Muslim Proaktif berjaya meraih perhatian umum dengan jualan buka bonetnya di tempat-tempat tumpuan. Kita terus maju dan unggul memiliki premis perniagaan berserta kelengkapan peralatan.

Lama kelamaan beliau (Shaikh Mohd Shahridan) terus dikenali bersama produknya yang baik. Memiliki jenama sendiri mampu berdaya saing dengan produk-produk lain di pasaran. Anak jati Dungun ini telah membuktikan bahawa tidak semua kejayaan itu datang bergolek sebaliknya ia datang bersama usaha yang berterusan tanpa mengenal penat lelah dan erti putus asa.

Nak order minuman segar ni? Tak perlu beratur dan tunggu lama, hubungi sahaja saudara kita ni kerana beliau ramah dan mesra orangnya, terlebih ramah banyak ketawanya. (Beliau juga menjual Puri Asli Durian Belanda)

019-939 3426

LIKE PAGE : MUSLIM PROAKTIFKongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment

 
Copyright © 2014. Suara Dungun: RyDone Gah Di Belanda
Designed By Suara Dungun