26 Jan 2017

Utama » » Perlukan Tempat Rawatan Paling Eksklusif Di Dungun? Pada Harga Yang Berpatutan? Di Sinilah Tempatnya...

Perlukan Tempat Rawatan Paling Eksklusif Di Dungun? Pada Harga Yang Berpatutan? Di Sinilah Tempatnya...

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA


Pernah tak kita mengalami sakit seluruh badan tetapi kadang-kadang buntu untuk mencari rawatan alternatif? Pernah tak kita terfikir bahawa kesakitan yang kita alami ini pasti ada puncanya? Tahukah anda betapa pentingnya menjaga kesihatan? Kesihatan sangat berharga dan ia bukan barang dagangan yang boleh dijual beli tetapi kita boleh ikhtiar untuk merawatnya. Tanpa kesihatan yang baik, urusan harian juga terbantut. Kadang-kadang tu badan rasa lesu nak bangun pun malas. 

Alhamdulillah kami juga senasib dengan anda yang mengalami kesakitan yang seringkali menerjah kehidupan lalu dengan Izin-Nya kami dipertemukan dengan seseorang.

IBN SINA WELLNESS menyediakan khidmat rawatan seperti...


 • Bekam
 • Akupuntur
 • Homeopathy
 • Ion Terapi
 • Reflexology
 • Resdung
 • Spinal Adjustment
 • Urut

  Muslimah boleh turut serta menerima rawatan ini.


 • Setiap pakej rawatan yang dianjurkan akan mendapat cenderahati sebagai tanda ingatan daripada pihak IBN SINA WELLNESS. Pastinya KOKO MINDA dihadiahkan secara PERCUMA !


  Testimoni


  Kelebihan dan kebaikan berbekam: 

  Tubuh badan kita ini ibarat kenderaan, jika tidak diservis dan tidak dibuang kekotoran di dalam badan kita ini maka kerosakkan bakal berlaku dan kenderaan itu akhirnya sukar untuk berkhidmat untuk kehidupan. Begitu juga dengan rawatan-rawatan yang lain. Konsepnya adalah sama.

  "Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab untuk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu." (Hadis Riwayat Bukhari)

  "Orang mukmin yang kuat lebih baik dan disukai oleh Allah daripada orang mukmin yang lemah." (Hadis Riwayat Muslim)


  INGIN BERASA LEBIH SIHAT SEKARANG? TERUS HUBUNGI NOMBOR INI UNTUK MENDAPATKAN TEMPAHAN RAWATAN EKSKLUSIF!
  • 017.911.7946
  • 019.986.7952  ANDA MASIH RAGU-RAGU...?

  "Jika manusia mengetahui akan nilai kesihatan, maka berlian dan emas mereka sanggup digadaikan."

  Ironinya pada masa kini tidak asing lagi rawatan bekam tetapi ini tampak lebih profesional dan ekslusif serta menarik untuk dikunjungi. Pada mulanya kami fikirkan ia sekadar pusat rawatan biasa namun sangkaan kami meleset sama sekali. Ternyata ia lebih dari itu.

  Pusat Rawatan Bekam Moden Ibn Sina Wellness ada ceritanya tersendiri. Lokasinya terletak di Pusat Niaga Paka, Dungun dan perjalanan ke sana mengambil masa lebih kurang 15 minit dari Bandar Dungun. Pemiliknya, Mohd Nizam Mohd Ansop telah mengemudi pusat ini selama tiga tahun menjadi sebuah pusat yang mampu berdaya saing dalam peningkatan mutu perkhidmatannya.

  Sepanjang tempoh itu pelbagai kemajuan telah dikecapi termasuklah menyediakan kelengkapan prasarana kepada pelanggan yang hadir mendapatkan rawatan. Keselesaan pelanggan menjadi keutamaanya:
  • Ruang menunggu yang selesa termasuk ruang istirehat untuk hiburan kanak-kanak (TV)
  • Ruang solat

  Selain daripada itu, pusat rawatan ini turut menyediakan rawatan bagi muslimah. Sesuatu yang sangat menarik dan amat berbaloi sekali kami datang ke sini. Sebuah pusat yang dikemudi oleh barisan yang berpengalaman dan ia merupakan pusat rawatan yang diiktiraf.

  Menurut pelanggan yang datang, mereka sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan termasuklah setiap pakej yang ditawarkan begitu berpatutan. 'Harga Mampu Servis'

  Tuan Mohd Nizam Mohd Ansop (tiga dari kanan) bergambar bersama barisan kakitangannya yang terlatih
  Ibn Sina Wellness turut menyediakan satu laman blog untuk dilawati www.bekamoden.blogspot.com. Di sana para pengunjung disajikan dengan informasi penuh tentang cara rawatan yang dianjurkan.

  Jika ada sebarang pertanyaan pembaca blogsite ini juga boleh berhubung terus Ibn Sina Wellness di talian 017.911.7946 atau boleh juga hubungi Kak Dah bagi perawat muslimah 019.986.7952

  P/s: Rasa sangat beruntung sekali diperkenalkan dengan tempat ni. Sangat-sangat selesa.

   photo iklan atomy_zpsx6liadcn.gif
  Kongsi Artikel Ini :
  Comments
  0 Comments

  Post a Comment