12 Jan 2017

Utama » » Terbaru: Cara-cara Untuk Meningkatkan Jualan Produk

Terbaru: Cara-cara Untuk Meningkatkan Jualan Produk

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

Sebelum saya menceritakan bagaimana caranya, izinkan saya menceritakan dulu serba sedikit tentang latarbelakang SD:-

SuaraDungun.Com merupakan sebuah blogsite media alternatif (Media Bebas) Ditubuhkan pada 2014 dan dikelola oleh anak Dungun. Mempunyai para admin dan ajk-ajk khusus dalam bahagian masing-masing. Bahan hebahan adalah dari isu semasa dan juga bahagian promosi perniagaan yang ada di Dungun khususnya dan juga di tempat-tempat lain amnya. Jika ada sebarang pertanyaan, [KLIK DI SINI]


Rating bacaan bergantung pada sesebuah artikel yang dikeluarkan manakala golongan pembaca pula adalah tidak terhad. Maklumat yang disampaikan juga akan terus disalurkan kepada umum. Matlamat Suara Dungun adalah untuk membantu para peniaga / usahawan memperkenalkan produk dan perniagaannya. Suara Dungun juga tidak hanya artikel kupasan isu semata-mata malah terbahagi kepada empat cara pengiklanan :
  • Pertama : Artikel melalui blog
  • Kedua : Kiriman melalui Fan Pages Facebook
  • Ketiga : Iklan Video
  • Keempat : [KLIK DI SINI]
Keempat-empat cara di atas adalah merupakan pilihan untuk netizen / client berurusan sama ada inginkan salah satu atau pun kesemuanya.

TAK INGINKAH PERNIAGAAN DAN PRODUK ANDA DIKENALI?

Melihat dari perkembangan semasa, pengiklanan dalam bentuk video kian mendapat tempat. Mutakhir ini, di kawasan Dungun sudah mula menampakkan impak yang positif. Ramai netizen khusus para peniaga atau usahawan mula mencuba. Ini dapat dibuktikan dengan penghasilan video daripada produser Zulhamizan Sobri dan juga dari pihak Aurora Creative yang telah berjaya memukau penonton di media sosial Facebook dan Instagram. Secara tidak langsung, ia dapat membantu mempromosikan perniagaan yang anda usahakan. 

Perniagaan dan produk anda terus dikenali dan mudah untuk dicari. Bukan hanya penduduk setempat malah mereka dari dalam dan luar negeri pun tahu mengenai perniagaan yang anda usahakan. 

Mahukah anda dibantu oleh SuaraDungun.Com? Jika berminat, anda boleh sertai kami di Facebook iaitu SD Group. Boleh join dengan klik [DI SINI]

SD OWNER

Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment