21 Jan 2017

Utama » » Website Atau Blogsite Sediakan Ruang Iklan Perniagaan

Website Atau Blogsite Sediakan Ruang Iklan Perniagaan

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

Medium pengiklanan melalui laman sesawang tidak asing lagi bagi kita hari ini namun tidak ramai netizen Dungun menggunakan platform ini khususnya bagi peniaga-peniaga kecil. Terdapat tapak-tapak website menyediakan ruang iklan untuk anda mempromosikan sesuatu sebagai contoh TerengganuTimes.Com yang dilihat menyediakan kotak iklan tersebut.


Kos sewaan sesuatu tapak iklan itu bergantung pada rating website atau blogsite itu sendiri. Hakikatnya, jika ada pelayar bermakna potensi untuk banner iklan itu dilihat adalah tinggi. Secara tidak langsung ia menarik perhatian pelayar dan promosi sedang berjalan.

Tambahan lagi, ini adalah marketing yang tertakluk pada terma dan syarat. Oleh itu, kesempatan ini boleh digunakan sebaik mungkin. Jika timbul keraguan mengenai kos pengiklanan, maka lebih baik bertanyakan terlebih dahulu sebelum keputusan dibuat.

Untuk membuat pengiklanan, pastikan website atau blogsite itu aktif. Jika tidak aktif maka itu sesuatu yang merugikan diri sendiri. Walau bagaimanapun, anda berhak mengetahui statitik pengunjung sesuatu website/blog agar tempoh promosi berjalan lancar. Sekurang-kurangnya terdapat juga usaha walaupun dianggap kecil.

Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment