1 Oct 2017

Utama » » Festival Kasi Gegar Dungun 2017 Buat Peniaga Baru Terharu

Festival Kasi Gegar Dungun 2017 Buat Peniaga Baru Terharu

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA


Festival yang julung kali dianjurkan oleh Mega 18 Enterprise memberikan impak yang positif kepada peniaga-peniaga baru yang melibatkan diri dalam program ini. Menurut Zuki, peniaga Takoyaki dan Epal Spring juga melahirkan rasa bertuah kerana dapat bersama-sama menyertai program ini."Tq semua tq penganjur mohon maaf andai ada dari sy salah silap terkasar bhs dan sewaktu denganya... sy zuki takoyaki BY takozuki & epal putar (spring). Alhamdulillah 1st time joint event di sini dpt pengalaman ilmu dan shbt niaga baru." Di dalam Whatsapp.

Di dalam event tersebut terdapat juga pelacaran produk baru keluaran RyDone yang turut mendapat sambutan hangat. Munurut kata yang dipetik dari akaun Facebooknya, beliau melahirkan rasa syukur di atas sokongan yang menggalakkan.


Produk terbaru Muslim Proaktif

Temenggong Band

Persembahan daripada Temenggong Band memukau penonton dan pengunjung. Persembahan diselang seli dengan Syafiq Farhain tidak membuatkan penonton berganjak. Malah sokongan setia terus diberikan bagi band dari Dungun ini.

Syafiq Farhain bergambar kenangan bersama peminat 
sebelum meneruskan persembahan nyanyian


Pihak penganjur, Encik Shabudin dari Mega 18 amat berterima kasih kepada peniaga-peniaga kerana memberikan kerjasama yang baik sepanjang festival berlangsung bermula dari 28hb - 3hb September 2017 serta kepada semua pihak yang terlibat bagi menjayakan program ini termasuklah para AJK Festival Kasi Gegar Dungun 2017.

Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment