2 Dec 2017

Utama » » Apa Kena Mengena Dato' Khairul Anuar Dengan Anak Yatim Di Dungun?

Apa Kena Mengena Dato' Khairul Anuar Dengan Anak Yatim Di Dungun?

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

Tiba-tiba SD terdengar desas desus mengatakan bahawa seorang yang bergelar dato' dan juga merupakan anak jati Dungun telah muncul memperjuangkan hak warganya yang terpencil sejak tahun lalu. Maka korek punya korek untuk mendapat tahu siapa Dato' ni? Rupa-rupanya SD pernah bersama dengan beliau ketika program bersama Kumpulan Senario di Dungun pada tahun sebelumnya. Ketika itu program amal dilakukan bagi menyalurkan bantuan kepada golongan asnaf yang berlangsung di Alor Mak Bah, Dungun.

Pada 28 November lalu beliau telah bersama dengan AMT YM Tengku Chik Badlishah di suatu majlis penyampaian bantuan pula kepada anak-anak yatim dan ibu tunggal di Dungun. Seramai 300 orang telah menerima bantuan tersebut serta seramai 12 orang pula menerima pelantikan penjawatan AMT di dalam tersebut. Majlis itu berlangsung di Dewan Tertutup UiTM Dungun, Terengganu.

Dato' Khairul Anuar berbaju batik hijau gelap

Dato' Khairul Anuar merupakan seorang yang sangat merendah diri dan happy good lucky. Kebanyakkan aktiviti yang dilakukan adalah untuk mengembirakan orang lain. 

Antara AMT YM Tengku Chik Badlishah yang hadir bersama. 
Di dalam majlis tersebut turut dihadiri oleh  S.U bahagian UMNO Dungun Haji Wan Zul.

Penyampaian bantuan kepada anak-anak Yatim dan Ibu Tunggal.

 Anak-anak yatim diraikan. Ibu-ibu tunggal menerima bantuan.Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment