1 Nov 2018

Utama » » Omela Terus Mengorak Langkah - Jamillah Abdullah

Omela Terus Mengorak Langkah - Jamillah Abdullah

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJADUNGUN : Founder produk kesihatan Omela tidak menoleh ke belakang lagi. Peluang yang diberikan digunakan sebaiknya bagi mendapat tempat di dalam pasaran global. Usaha keras mesti dilakukan agar apa yang dilakukan selama ini berhasil.

Usahawanita iaitu Puan Jamillah Abdullah atau lebih dikenali sebagai Kak Jay, berasal dari kampung Sura Hujung, Dungun begitu tekun bagi memastikan perjalanan produk ini berlangsung baik. 

Apabila ditanya, apakah produk terbaik Omela? Beliau menjawab, Sabun Garam Bukit Kak Jay merupakan produk terbaik yang pernah dihasilkan. Ini membuktikan bahawa penggunannya sangat efektif bagi merawat penyakit kulit. Tetapi tegas beliau, jika pengguna tidak mengawal pemakanan maka ia menjadi kurang berkesan.


Selain daripada itu, Omela Skin Care turut menyediakan beberapa jenis produk seperti Garam Bukit Pure dan Bie Skin Balm. Produk-produk ni selamat digunakan serta berkesan bagi mereka yang mengamalkan dengan cara yang betul.Bagaimana cara untuk mengetahui perkembangan lebih lanjut mengenainya? Mudah sahaja, anda ke FB Page Omela, klik [di sini] Semoga dapat membantu menyelesaikan masalah anda.


Info Omela Skin Care


Omela Skincare merupakan sebuah jenama yang bernaung di bawah syarikat Melze Empire Holding Sdn. Bhd.

Rangkaian produk yang dihasilkan Omela khusus untuk penderita Eczema dan juga mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif.

Rangkaian produk Omela juga sesuai untuk digunakan sebagai alternatif bagi merawat lain-lain masalah kulit dan amat sesuai digunakan sebagai produk penjagaan harian wajah dan juga bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat kronik.

Rangkaian produk Omela adalah bebas dari sebarang kimia berbahaya dan sesuai digunakan semua peringkat usia.

Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment