27 Nov 2018

Utama » » Pemilik Adtim Berkongsi Rezeki

Pemilik Adtim Berkongsi Rezeki

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

PAKA : Di dalam dunia perniagaan yang serba mencabar pada hari ini, ia tidak mematahkan semangat Lailatu Zainab untuk meneruskan perjuangan bagi membuka peluang kepada orang lain untuk sama-sama berkongsi rezeki dalam perniagaan yang diusahakan.

Baginya, karier sebagai penjual tudung ini juga boleh meraih pendapatan. Beliau menyediakan pelbagai koleksi tudung-tudung yang menarik untuk para pelanggan. Selain itu, beliau juga mahu memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua orang. Begitu juga dengan orang ramai diharapkan dapat memberikan sokongan dan galakkan kepada peniaga sepertinya agar dapat bersaing secara sihat di dalam industri ini.

Laila ingin berjaya bersama anda

Dengan tertubuhnya Adtim Collection sekurang-kurangnya dapat membantu orang ramai mendapatkan tudung-tudung yang menarik dan berkualiti di samping harganya yang berpatutan. Anda boleh memilih berpandukan senarai yang disediakan.

Kepada anda yang berada di sekitar Dungun dan di mana-mana sahaja, boleh menghubungi Puan Laila untuk mendapatkan maklumat selanjutnya. Sekiranya anda berminat untuk menjadi agen kepada Adtim Collection, Puan Laila dangat mengalu-alukan kehadiran anda. Talian untuk berhubung : 0172754762 (Call) 016-930 8480 (Whatsapp).
Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a comment