11 Mar 2019

Utama » , » Western Food Jimat Dan Sedap Ada Di Sini

Western Food Jimat Dan Sedap Ada Di Sini

alt/text gambar alt/text gambar alt/text gambar PENAJA

DUNGUN : Meninjau keadaan di tempat makan belakang APM (JPAM), suasana begitu relaks jauh dari kesibukan membuatkan kami berasa santai. Kali ini kami cuba makan Chicken Chop dan Chicken Grill. Sememangnya sangat berpuas hati. Selain harganya yang murah, ia juga menepati citarasa kami.

 Kadar harga bagi Chicken Chop ini adalah RM5 sahaja

Chicken Grill

Kami tidak membandingkan dengan mana-mana western food yang mempunya premis yang lengkap, kami hanya ingin menikmati hidangan yang lazat. Oleh itu kesedarhanaan menjadi keutamaan demi penjimatan.

Menurut pemiliknya, Eidani Yusof, beliau begitu berterima kasih kepada pelanggan yang tidak putus-putus memberikan sokongan terhadap hidangan yang disediakan ini. 

Terdapat beberapa lagi menu turut disediakan di sini dan anda boleh membuat pilihan dan mencubanya sendiri. Semoga perkongsian daripada kami ini dapat memberikan sedikit info kepada anda.

Kami diberitahu tentang waktu operasinya adalah bermula dari jam 5:00 petang sehingga pukul 10:30 malam. Dan cuti pada setiap Hari Selasa. Bagi yang ingin membuat tempahan, boleh berhubung terus dengan beliau melalui aplikasi Whatsapps : www.wasap.my/601119970029

Murah & Sedap


Kongsi Artikel Ini :
Comments
0 Comments

Post a Comment